easyschool.gr

17/12/2012

Σίγουρα οι περισσότεροι ενημερωνόμαστε για τη μισθοδοσία μας στη γνωστή σελίδα . Το πρόβλημα μας είναι να θυμόμαστε όλα αυτά τα ψηφία, ΑΜ , Αφμ , ΑΜΚΑ. Προτείνουμε σήμερα ένα μικρό τρικ για να λύσετε το θέμα αυτό.

1. Αποθηκεύστε τη σελίδα αυή στο desktop του υπολογιστή σας.

2.Κάντε δεξί κλικ και άνοιγμα με το notepad (Σημειωματάριο)

3 Πηγαίνετε στο σημείο Αριθμός μητρώου και στη θέση value="" γράψτε ανάμεσα στα εισαγωγικά τον αριθμό μητρώου σας.

4 Πηγαίνετε στο σημείο Αριθμός μητρώου και στη θέση value="" γράψτε ανάμεσα στα εισαγωγικά τον ΑΦΜ σας.

5 Πηγαίνετε στο σημείο ΑΜΚΑ και στη θέση value="" γράψτε ανάμεσα στα εισαγωγικά τον ΑΜΚΑ σας.

6 Κλείστε το αρχείο από το Χ και αποθηκεύστε τις αλλαγές μόλις ρωτηθείτε.

7 Ανοίξτε το αρχείο με ένα πρόγραμμα περιήγησης και οι αριθμοί σας θα εμφανιστούν στα πλαίσια.

Δείτε ελεύθερα τις μειώσεις του μισθού σας !!!!

1/2/2011: Μια νέα δυνατότητα παρέχουμε στους χρήστες του δικτυακού μας τόπου, που πραγματοποιούν επίσκεψη από το σχολείο τους. Μέσω της εφαρμογής ΦΙΛΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ μπορούμε να παρέχουμε μεγάλα αρχεία όπως σχολικές γιορτές ή αρχεία τύπου pdf όπως τα νέα σχολικά βιβλία συνενωμένα σε ένα μεγάλο αρχείο κι όχι κατακερματισμένα όπως υπάρχουν στο παιδαγωγικό ινστιτούτο. Για παράδειγμα η νέα γραμματική είναι αναρτημένη σε 20 διαφορετικά αρχεία, γεγονός που την καθιστά δύσχρηστη για ηλεκτρονική χρήση. Συνενώσαμε τη γραμματική και άλλα βιβλία σε ένα αρχείο για εύκολη χρήση. Όμως τόσο μεγάλα αρχεία δεν μπορούν να διατεθούν καθημερινά σε όλους λόγω περιορισμών bandwidth. 7-9-2010: Καλή χρονιά σε όλους τους επισκέπτες μας. Ξεκινάμε και φέτος με ένα νέο πρόγραμμα για όποιους διδάξουν σύνθετες λέξεις με αχώριστα λόγια μόρια. ΚΛΙΚ ΕΔΩ 29-8-2009:Δίνουμε από φέτος τη δυνατότητα στους επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου, να αναρτήσουν τη δική τους πρόταση διδασκαλίας, σχέδιο μαθήματος ή φύλλο εργασίας, σε προστατευμένο χώρο, προσβάσιμο με δωρεάν εγγραφή Λεπτομέρειες εδώ 24-9-2008: Ψάξατε αλλά δε βρήκατε αυτό που χρειάζεστε;Συμβαίνει σε όλους μας. Γι αυτό δημιουργήσαμε στην πρώτη σελίδα μια απλή φόρμα υποβολής προτάσεων με τη διατύπωση "Θα ήθελα στο easyschool.gr να βρίσκω και...".Αυτό δε σημαίνει πως όλες οι προτάσεις ικανοποιούνται. Συζητούμε όμως όλες τις εγγραφές που βλέπουμε, και αποφασίζουμε πάντα να διαθέτουμε τους πόρους, σύμφωνα με τις ανάγκες των επισκεπτών που φαίνονται πιο κοντινές στο βεληνεκές του δικτυακού μας τόπου.Οι προτάσεις όμως των απλών επισκεπτών έχουν για μας μεγάλη αξία, καθώς μας βοηθούν να καταλάβουμε καλύτερα τη λειτουργία του δικτυακού τόπου και να βελτιώνουμε το περιβάλλον και τη λειτουργικότητά του. 12-3-2008 : Είναι διαθέσιμη η β΄έκδοση της γιορτής της 25ης Μαρτίου . Αναβαθμίστε δωρεάν την α΄ έκδοση Περισσότερα...

27 - 10 - 2007: Είναι διαθέσιμη από σήμερα η β΄έκδοση της γιορτής του Πολυτεχνείου. Αναβαθμίστε δωρεάν την α΄ έκδοση Περισσότερα...

28 - 9 - 2007 : Είναι διαθέσιμη από σήμερα η δεύτερη έκδοση του ΕΠΟΣ 1940 ' 44 . Περισσότερα ...

1 - 9 - 2007 :  Κάθε εκπαιδευτικός, ιδιαίτερα οι εκπαιδευτικοί των μικρών τάξεων, γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η εικόνα στις σχολικές εργασίες. Γι αυτό τροποποιήσαμε τα περισσότερα προγράμματά μας ώστε να είνα εφικτή η προσθήκη εικόνας στα φύλλα εργασίας που παράγονται. Ταυτόχρονα δημιουργήσαμε μια συνεχώς διευρυνόμενη λίστα σκίτσων, που παράγονται για τις ανάγκες διδασκαλίας των ελληνικών γραμμάτων και μαθημάτων γενικότερα. 8 - 6- 2007 : Οι επισκέπτες που δημιουργούν σταυρόλεξα με το πρόγραμμα στην πρώτη σελίδα μπορούν αν θέλουν να ζητήσουν να παραμείνει το σταυρόλεξό τους  στο server. Διαφορετικά πρέπει να θεωρούν πως  κάποια στιγμή αργά η γρήγορα θα σβηστεί και δε θα μπορεί να ανακτηθεί.

21-9-06 : Με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια νέα βάση δεδομένων για την περιγραφή σφαλμάτων ή ανακριβειών στα νέα σχολικά βιβλία. Λειτουργεί επίσης ένα βήμα συζητήσεων που απαιτεί μια απλή εγγραφή και παρέχει τη δυνατότητα δημοσίευσης των μηνυμάτων σας.

8-11-2005: Αρκετοί εκπαιδευτικοί δημιουργούν σταυρόλεξα με το πρόγραμμα κατασκευής στην πρώτη σελίδα (Μερικά φαίνονται αξιόλογα). Εμείς δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ορθότητα των σταυρόλεξων. Αν όμως κάποιος έχει ετοιμάσει κάποιο σταυρόλεξο, που έχει δοκιμάσει να λύσει, και είναι σωστό, τότε μπορεί να μας ενημερώσει και να το εμφανίσουμε στη σελίδα σταυρόλεξων. 

19-9-2004 : Σε κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που στέλνεται στην ιστοσελίδα υπάρχει απάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα . Απάντηση, εννοείται, δεν μπορεί να δοθεί σε μηνύματα που έχουν μόνο διεύθυνση ή τηλέφωνο , χωρίς σώμα κειμένου που να σχολιάζει ή να ζητά κάτι.   6-6-2004 : Η ιστοσελίδα επιλέχτηκε σαν site του μήνα από Ολλανδική ιστοσελίδα ,ασχολούμενημε την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό.

3-5-2004 : Το πρόγραμμα <Γεωγραφία Ευρώπης> άλλαξε. Στη νέα έκδοση ο χάρτης χωρώνπεριλαμβάνει την Κύπρο και την Τουρκία.23-4-2004 : Για να μπορέσετε να δείτε τα εικονικά πειράματα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το Macromedia flash player. Επισκεφτείτε το www.macromedia.com για περισσότερα.

 

Επιστροφή στην πρώτη σελίδα